Ha ezt olvasod, valószínűleg életed egyik legfontosabb döntését hoztad meg. Legény életed utolsó olyan kalandjához érkeztél, amelyben egyedül a tiéd a főszerep. Ha a hadműveletet sikeresen hajtod végre, többé már nem te leszel az egyszemélyes vezérkar.

Mission Objective:
Lánykérés

Mély levegő! Lazulj el, mert mostantól sok dolgod lesz! Most itt ülsz a gép előtt és ezer kérdésed van: mit, hol, hogyan, mennyiért, kivel… de ne aggódj, megpróbálunk mindenben segíteni neked: sorra vesszük mindazt, amivel szembe kell nézned, mielőtt féltérdre ereszkedve felteszed Neki A Kérdést. Teljesen normális, ha most még kicsit félsz, de nyugtasson a tudat, hogy ez lesz az egyik legcsodálatosabb pillanat az életetekben.

Top Secret Briefing:

A legnehezebb az egészben talán az, hogy ezt most Nélküle kell végig csinálnod. Igen, csak te vagy és egy-két barát. (Mivel nem bírtad ki, hogy ne mondd el pár havernak.) Joggal érezheted úgy, hogy a világon nincs most olyan ember, aki átérezné, min mész keresztül. Hiába magyarázod a facér barátaidnak, hogy milyen jó érzés eljutni erre a pontra és hogy mennyire izgatott vagy. Ők csak legyintenek és annyit mondanak: “Te hülye vagy!” vagy “Jól meggondoltad?!”, esetleg: “Tényleg azt akarod, hogy csak egy csaj legyen az életedben?”. Azért akad köztük olyan is, aki elfogadja döntésed. (Ő is csak azért, mert reméli, hogy lesz legénybúcsú és sztriptíz.)

sorozas2Ha úgy döntöttél, hogy Vele akarod leélni az életed, biztosak vagyunk benne, hogy nincsenek titkaitok egymás előtt. Ezért is lesz olyan nehéz mindent a tudta nélkül véghez vinni. Nem mondhatod, hogy: “Cica, egy nagyon fontos dolog fogalmazódott meg bennem” vagy hogy “Kincsem, akkora, de akkora meglepivel készülök” – pedig ez minden vágyad. NEM! Fapofa és a lényegre koncentrálsz! Nem láthatja rajtad az izgalmat, az óriási szerelmet, amitől majd kicsattansz. Semmit. Miért? MERT MEGÉRZI!!! Minden érzékszerve erre az egy dologra van kihegyezve. Kislány kora óta menyasszony akar lenni. Kis hercegnő, akinek apró erdei állatok viszik a fátylát, miközben őzgidák éneklik a nászindulót. Ha nem hiszed, akkor nagyobb szükséged van a Boot Camp-re, mint elsőre gondoltad…

Több éve együtt vagytok. A barátaitok közösek. A családok összejárnak. Nem bízhatsz senkiben! Csak és kizárólag magadban. Nagyon fontos, hogy a minimumra korlátozd azok számát, akiket beavatsz a tervbe. Hidd el, nagyobb élmény lesz az út, ha csak magadra számíthatsz a legfontosabb döntések meghozatalában. Talán el is érkeztünk az első fontos tanácshoz.

BootCamp_files_nobackground_k

Mielőtt átvesszük, hogy kit avathatsz be, hol szerezd be a gyűrűt és aztán hova rejtsd, az első és legfontosabb szabály:

Vőlegény Boot Camp Rule No.1:
Ne bukj le, avagy repülj alacsonyan!

Ahogy a haditechnikában, az egyik legnagyobb fegyverünk itt is a meglepetés ereje. Legyengült és érzelmileg sebezhető osztagunknak (neked) nincs más feladata, mint hogy rajtaütésszerű csapást mérjen az ellenséges csapatra (Őrá). Semmi jelét sem adhatod annak, hogy mire készülsz, tetteidet titkolnod és leplezned kell. Elterelő hadműveleteket kell előkészítened és véghezvinned.

Minden lány arra vágyik, hogy egy meglepő és romantikus pillanatban kérjék meg a kezét. Hogy miért, azt nem igazán tudjuk… nőből vannak. Ne próbálj mindent megérteni! De mivel itt vagy, biztosan szakértője vagy a szebbik nemnek, ezért most ezt egy összekacsintással és félmosollyal rendezzük is le. Bár fontos tényező vagy az egyenletben, végső soron azért csinálod az egészet, hogy Őt boldoggá tedd. Engedd meg Neki, hogy meglepődjön! Menni fog, hidd el!

Olvasd a Vőlegény Boot Camp bejegyzéseit: felkészítünk a lánykérésre, sőt egészen az oltárig kísérünk!

Pihenj! Lelépni!

sorozas1

Még valami: ne felejtsd el törölni a böngésződ history-ját! Ha visszatérsz hozzánk, használd a privát böngészés funkciót. Talán ismerős a fogalom. ;)

Mivel ilyen türelmesen végigolvastad a bejegyzést és engedted, hogy a feminin oldalad érvényesüljön, jutalmul itt egy cikk arról, hogy a Firefox betör a mobil bizniszbe: http://www.pto.hu/post/1/11043

Kölcsön képek: Köszi Köszi

comments