Egy pillanatig sem tagadjuk, hogy bennünk is él a lufik iránti gyermeki lelkesedés és legszívesebben tapsikolva ugrálnánk örömünkben, amikor megpillantunk egy csokornyit, sőt kimondottan esztétikus léggömbök létezéséről is tudomást szereztünk, melyekről majd egy következő alkalommal jól be is fogunk számolni.

Ellenben a lufikból történő építkezés műfaját kíméletlen cenzúra alá vetnénk. A különféle oszlopok, oszlopfők, geometrikus alakzatok és térspecifikus megoldások látványát leginkább a keményvonalas vizuális merényletek kategóriájába tudnánk sorolni. Minél trükkösebbek és bonyolultabbak, az összhatás annál gyomorforgatóbb… ezúttal konkrétan a lufi boltívekre mondunk NEMet. Az esküvői helyszínek számos pontján felbukkanhatnak, elsősorban a bejáratoknál teljesítik küldetésüket.

lufi_boltiv2

Talán a legsúlyosabb eset, amikor dekoratőrünk azt javasolja, hogy egy ilyen pompás példány alatt esküdjünk egymásnak örök hűséget.

lufi_boltiv1

BE vélemény:

bride_groom_bloee_feher_xk

A teljesség igényének maximális mellőzésével összegyűjtöttünk néhány gyönyörű DIY boltívet, melyek bájosan ünnepélyessé varázsolhatják az esküvőnk, ill. kimondottan az eskünk helyszínét.

100% zöld.

boltiv_zoldseg

Táblára vagy falra rajzolt.

boltiv_tabla

Entellektüel. (ehhez jól jönne egy elkészítési útmutató, esetleg építészeti terv…)

boltiv_konyvek

Füzéres.

boltiv_fuzer

Függönyös.

boltiv_fuggony

Csipkébe csomagolós.

boltiv_csipke

Szimbolikus-ajtós.

boltiv_ajto

Ágakkal stilizált.

boltiv_agak

Kombinált: ágakból/fából, textíliából, virágokkal díszítve.

boltiv_kombinalt

BE vélemény:

bride_groom_jee_feher_xk

Kölcsön képek: BocsiKöszi BocsiKöszi BocsiKöszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi

comments