A problémát, hogy mit “adjunk” a koszorúslányokra számos más és ennél fajsúlyosabb kérdés előzi meg: Kik legyenek? Hányan legyenek? Legyenek-e egyáltalán? Mindenesetre ha egyszer eldöntöttük, hogy szeretnénk ilyen módon kifejezni, hogy a választott hölgyek a mi legfontosabb segítőink, kísérőink, pajtásaink, akiknek igenis kijár egy kis rivaldafény, akkor jöhet a babázás.

Az öltöztetős-Barbie-zós párhuzam persze csak vicc, hiszen pont a nyoszolyólányok alapvető emberi és szabadságjogaiért szeretnénk kiállni. Szerencsére az már a hagyományos esküvők esetében is bevett szokás, hogy a koszorúslányok különböző fazonú ruhák közül választhatnak, így mindenki megtalálhatja az alkatához és személyiségéhez leginkább passzoló szabást. Azonban ha a – nagy valószínűséggel a legjobb barátnőink közül kikerülő – koszorúslányainkkal egyetemben a legkevésbé sem szeretnénk, ha Disney princess háremként pipiskednének körülöttünk, akkor még egy sor további engedménnyel lazíthatunk az öltözékükön.

Kedvenceink azok a nyári ruhás, de maximum koktél ruhás mix and match megoldások, ahol a lányok, persze bizonyos keretek között, kedvükre választhatnak olyan, tényleg hozzájuk passzoló rucit, ami egy cseppet sem feszélyezi őket és amit jó eséllyel fel tudnak venni legalább még egyszer az életben.

Kölcsönvéve az EU-s szlogent, számos változóval variálhatunk, hogy kialakítsuk a saját “egység a sokféleségben” koncepciónkat. A lányok mozgástere lehet például egy vagy több adott szín valamennyi árnyalata, de csodás összhatást eredményezhet egy színvilág, pl. földszínek, pasztellek vagy egy minta, pl. virágos, pöttyös, csíkos kiválasztása is. Meghatározhatjuk a hosszt vagy megengedhetjük, hogy ebben is döntsenek kedvükre. Ha megalazák és kedvesek vagyunk és egyáltalán nem szeretnénk behatárolni, hogy mit viseljenek, akkor egy közös kiegészítővel, vagy csak az egyencsokorral is szerepbe hozhatjuk őket.

Arra viszont ügyeljünk, hogy az engedékenységünk ne üssön vissza! A csajok úgy válasszanak kedvükre való ruhát, hogy összebeszélnek és egyeztetnek egymással! Nehogy mondjuk az öt lányból négy teljesen véletlenül egységesen okker csipke miniben jelenjen meg, az ötödik pedig türkiz maxiban.

Íme néhány példa arra, mit visel egy jóféle mix & match koszorúslány csapat.

mix_and_match_koszoruslanyok_okkermix_and_match_koszoruslanyok_krem mix_and_match_koszoruslanyok_zoldmix_and_match_koszoruslanyok_rozsaszinmix_and_match_koszoruslanyok_pasztellmix_and_match_koszoruslanyok_viragmintamix_and_match_koszoruslanyok_csokormix_and_match_koszoruslanyok_szabadsag

Kölcsön képek: Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi

comments