A harmadik kiválasztott helyszínünk (előzmény itt és itt) egy igazi nagyágyú. Semmi kompromisszum, semmi balkáni báj. A tökéletessége attól kerek, hogy mégsem puccos, feszengős. Irány Etyek és a Rókusfalvy Birtok! Jaa, igen, a házigazda egy kiváló pincészet. Na ugye, hogy nincs is az olyan messze?!

Kültéri és/vagy beltéri a helyszín?
Kültéri és beltéri része is van. A beltéri a Borterasz, elhúzható oldalfalakkal rendelkezik. A kültéri udvar, ami közvetlenül a terasz mellett helyezkedik el.

Szezonális a nyitva tartás vagy egész évben foglalható?
Egész évben. Rendezvényeink egész évben vannak, a helyszín alkalmas akár téli esküvő megtartására is, amire eddig még nem volt példa, de nagyon várjuk ez első bevállalós párt. (Csak a Rókusfalvy Fogadóban volt egy 20 fős, téli, családi esküvőnk.) Az első téli esküvői párunknak korlátlan forralt bort adunk ajándékba. :)

Rendelkezésre álló asztalok és ülőhelyek maximális száma:
A Borteraszon max 150 fő leültetése lehetséges, a külső udvari rész bevonásával ezt 200 főig is tudjuk bővíteni.

Rendelkezésre álló ülőhelyek típusa:
Akácfa bútorok (székek, asztalok, a helyszínhez illeszkedve),illetve fából készült padok az udvaron. Ezek a Birtok saját bútorai. De alapvetően minden típusú berendezést tudunk biztosítani, ha igény van rá.

Rendelkezésre álló mosdók jellege és száma:
A Birtok területén összesen 8 db mosdó található. 2 db közvetlenül a Borterasz mellett, másik 2 db a borterasz melletti Présházunkban, és 4 db a Borterasz melletti parkoló területén.

Vállaltok esküvői étkeztetést?
Igen, 3 catering partnerrel dolgozunk együtt.

Tudtok segítséget, személyzetet biztosítani?
Igen. Minden rendezvény esetén a Birtok részéről legalább egy fő személyesen kint van.

Van-e bármiben kizárólagosság, fix csomag?
A vendéglátás kizárólagos nálunk. Ettől függetlenül, előzetes egyeztetéseket követően, alkoholos italok, sütemények, torta behozatalára van lehetőség.

Van-e szálláslehetőség a helyszínen? Ha igen, hány főig?
A legközelebbi szálláslehetőség a Rókusfalvy Fogadó (jelenleg 6 db szoba, kb 10-15 perc séta a Birtoktól, de a közeljövőben tervben van a szobák számának bővítése), illetve Etyeken belül van még több kisebb szálláshely, panzió, falusi vendégház (még kb. 70 főre elegendő szállással), illetve nagyobb létszám esetén a zsámbéki Szépia Hotel (38 szoba) és a herceghalmi Abacus Hotel áll rendelkezésre (128 szoba).

Rendelkezésre áll-e bármiféle technikai háttér?
Tudunk biztosítani, akár hang-fény vagy vetítéstechnikát is, a részletek egyeztetését követően erre is tudunk ajánlatot küldeni.

Az önkifejezés helye:
Budapest szőlőskertjében, Etyeken, a páratlan panorámát nyújtó Rókusfalvy Birtok tökéletes helyszíne lehet esküvőtöknek, akár elegáns, körasztalos esküvőről álmodtok, akár mezítlábas, bográcsozós, fröccsözős, nyári partynak képzelitek el. Szeretjük a birtokon az esküvőket, mert izgalmas párok találnak ránk, akik mernek változtatni és többnyire nem hagyományos lagzit szeretnének. Ez mindig kihívás, amit szeretünk.

rokusfalvy1rokusfalvy7rokusfalvy6rokusfalvy5rokusfalvy4rokusfalvy3

comments