Összedugtuk a fejünket a Kicsicake-es lányokkal, hogy mivel, milyen ötlettel segíthetnénk nektek a szervezésben és arra jutottunk, hogy szerintünk a nővéreitekre, húgaitokra, barátnőitekre lesz a legnagyobb szükségetek az elkövetkező időszakban. Akár koszorúslányként, akár vezénylő tisztként, akár mindentvivős polihisztorként számítotok rájuk, valahogy el kell kezdeni a közös pörgést. Az ünnepélyes felkérést (a beetetést) kedvessé tehetitek egy kis csinos finomsággal. Kitaláltuk, hogy mitől lesz koszorúslány-felkérő egy cupcake, Zsófi és Brigi – aki nem mellesleg menyasszony – pedig megvalósították. Mi meg lefotóztuk és megettük. Ezek után semmi kétségünk afelől, hogy bárki lelkes segítőkre tehet szert ilyen munícióval.

A verbális. Kis táblára, címkére, zászlóra írhatjátok a felkérő szövegeteket, vagy bármi szavakba önthető mókát. Megkérdezhetitek pl. hogy ráérnek-e az esküvő napján, vagy sokkal inkább addig, folyamatosan.

kicsicake3_600 kicsicake32_600

Az igazi beetetés a szükségszerű ruhavásárlás ígéretével kecsegtető mini torta.

kicsicake6_600 kicsicake62_600

Ennek kevésbé direkt verziójaként, a beszerzendő ruha vagy kiegészítő színére utaló krémet vagy díszítést használhattok.

kicsicake1_600 kicsicake12_600

A Szuper Koszorúslány cupcake lényegre törő és nem kíván túl sok magyarázatot. Talán az utolsó mosolyt csalhatja a remélhetőleg kivételes képességekkel rendelkező barátnő arcára, az ominózus napig.

kicsicake4_600 kicsicake42_600

Ha megtetszett valamelyik, esetleg saját ötletet adtunk, indulhat a sütés, majd a porcelánfestői ügyességet és idegeket kívánó dekorálás, VAGY megkérhetitek a lányokat, hogy csinálják meg helyettetek. Zsófiék a legjobb alapanyagokból készítik el a kisebb-nagyobb mini tortákat, akár glutén-, fehérje-, cukor és laktózmentes, vagy paleolit verzióban is. A krémjükről – ami ugye a cupcake lényege – pedig csak szem fennakadással tudunk nyilatkozni.

kicsicake5_600kicsicake2_600

comments