Mi is kilátogattunk Etyekre, a Rókusfalvy Birtokra, az esküvői garázsvásárra. Ez volt a legjobb dolog, amit tehettünk szombaton, hiszen 1. A Tökéletes Tavaszi Idő volt; 2. Etyek, az Újhegyi pincesor és maga a birtok is egyszerre rusztikus, bájos ÉS igényes, rendezett, meg nagyon jó ott lenni; 3. egy garázsvásár csak izgi lehet; 4. mennyei finomságokat ettünk-ittunk.

Konkrétan a garázsvásárról annyit, hogy zseniális ötlet, reménykedünk benne és arra biztatjuk a Rókusfalvy Birtok csapatát, hogy tartsanak ki az immár második alkalommal meghirdetett kezdeményezés mellett, legyen folytatás, legyen ebből egy szuper kis hagyomány, csábítgassanak csak minket, friss házasokat és jegyespárokat a birtokra, és tudjunk róla meg menjünk ki minél többen, hogy csereberéljünk, bizniszeljünk, kereskedjünk, adjunk-vegyünk, járjunk jól és örüljünk mindannyian.

Az immár házaspárokon kívül jó néhány esküvői szolgáltató is kicuccolt, az ő kínálatukban is találtunk újdonságokat.

Portékával érkeztünk mi is, kivittük azokat az ikeás tüll függönyöket, amiket abból a célból vettünk meg anno, hogy a tipik kis sörsátrunk oldalponyvái helyett lengedezzenek és varázsolják kedvesebbé az amúgy rideg és steril közeget. Mivel végül olyan csodálatos időt kaptunk, hogy sátorra sem volt szükség, ezért a szegény kis függönyök úgy maradtak, vákuumcsomagolva, céltalanul. Mostanáig. Ugyanis a – hipp-hopp elkelt – egyik függönypár egy szimpi leányzóhoz került, aki saját bevallása szerint nem esküvői célra vette magához őket, az összes többi pedig az idei esküvői szezon egyik cukiságban tuti, hogy dobogós párjához. Az ilyen jó helyre juttatás a legeslegjobb érzés.

rokusfalvy_garazsvasar_2

A saját eladói, abszolút pozitív tapasztalat mellett még ezek voltak a kedvenc dolgaink:

A kitelepült friss házaspárok igazi, böngészős, vegyes, garázsvásáros kínálata. Álomszép menyasszonyi ruhákat is láttunk. Komolyan.

rokusfalvy_garazsvasar_8rokusfalvy_garazsvasar_9rokusfalvy_garazsvasar_10

A kerékPÁR bérlehető tandemjei.

rokusfalvy_garazsvasar_4

A mindenféle zászlófüzérek, de most különösen ez a funky glitteres, Palkó Szilviától (plkszilvi@gmail.com), aki nektek is örömmel elkészíti az általatok megálmodottakat.

rokusfalvy_garazsvasar_7

A drótos-feliratos, névre szóló, pl. koszorúslány ajándék vállfák az Amerikai stílusú esküvői dekor csapatától.

rokusfalvy_garazsvasar_5

Az isteni, lisztmentes csokitorta az AnnaBee Bakes-től.

rokusfalvy_garazsvasar_6

A birtok saját lampion dekorációja, amit ti is kérhettek (akár más színben is), ha náluk tartjátok a lagzitokat, valamint a többi bérelhető dekor cuccaik. De mindenekelőtt és fölött a pincészet Sauvignon Blanc-ja. Mmm.

rokusfalvy_garazsvasar_1rokusfalvy_garazsvasar_3

comments