Mi már teljesen rá vagyunk pörögve a legális giccsözön szezonjára, az év csúcspontjára, az ünnepek ünnepére. Közeleg a december, az Advent, a Mikulás és a Karácsony. Ez azt is jelenti, hogy kezdő és gyakorlott jegyespárok, tréningezhetitek magatokat a főként januártól beinduló, esküvői programkínálatra és csekkolni valókra: jönnek a seregszemlék, kiállítások, nyílt napok, (meg)új(uló) trendek és 2015-ös kollekciók.

A szezon előfutáraként máris a figyelmetekbe ajánlunk egy igen klassznak ígérkező programot a hétvégére: az egyik legkedvencebb helyszínünk, az etyeki Rókusfalvy Birtok nyílt napot tart most szombaton, november 29-én, déltől. Ha még nincs meg a “hol”-otok, és igenis szóba jöhet a főváros közvetlen környéke, akkor kifejezetten ajánljuk a kilátogatást, de ha ezen már túl vagytok, akkor is, hiszen válogatott kiállítók is lesznek: fotósok, videósok, dekorosok, kézműves csokisok, meghívósok és biztos lesznek meglepi vendégek is. Első kézből van infónk például arról, hogy nektek a legutóbbi beszámolónkból ismerős Andi is ott lesz, mint dekoratőr, úgyhogy vele is megismerkedhettek. Érdemes. :)

A szervező házigazdáktól megtudtuk:
Alapvetően ennek a nyílt napnak az a célja, hogy megmutassuk, milyen is egy esküvő nálunk. Aki már lefoglalta a helyszínt, találkozhat a partnereinkkel és láthatja itt is, helyben, milyen dekorációkat lehet megvalósítani, milyen búrotok közül választhat stb. Akik még nem döntöttek, nekik segítség lehet, hogy nem üresen látják a teraszt, így jobban el tudják képzelni, milyen is egy lakodalom a birtokon. És persze azokat is szívesen látjuk, akik más helyszín mellett döntöttek, mert sok kiállító lesz kint. Dekoratőrök, különböző stílusokkal, vendéglátós partnereink kóstolókkal várják a látogatókat. Válogathatnak meghívók, grafikák között. Több fotóssal, videóssal is találkozhatnak. Lesz, aki még próbafelvételt is készít, és helyben megvágja a pároknak. Ingyenes workshopot tart a Magnóliák Műhelye, ajándék magazinnal kedveskedik az Esküvő Classic. Ezen kívül persze érdemes eljönni a szokásos etyeki hangulatért, egy kis forralt borért, a nyitott pincékért az újhegyi Gasztrosétányon.

További és folyamatos friss infók, virtuális gyülekezés ITT, kedvcsináló képek itt:

Rokusfalvy_Birtok_01Rokusfalvy_Birtok_02Rokusfalvy_Birtok_04Rokusfalvy_Birtok_05

comments