Éljen, éljen, tavasz van és újabb izgi, esküvős programok jönnek. Mi kell még? Talán korábbi jókívánságunknak is hasznát vették az etyeki Rókusfalvy Birtokon, ahol úgy néz ki, a tavalyi első esküvői garázsvásárokból valóban hagyomány születik. Szerintünk ez az egyik legklasszabb kezdeményezés a hazai alternatív esküvői placcon: ex- és mostani menyasszonyok win-win terepe, ahol a szeretett, bevált menyegzős holmik cserélhetnek gazdát. Dekor cuccok, kellékek, menyasszonyi ruhák, kiegészítők és mindenféle kincsek kerülnek ki az 1000 forintért bérelhető asztalokra, remek árakon.

Szóval házasulóknak és házasoknak egyaránt érdemes kilátogatni a pincesorra, jövő hét szombaton. Friss vagy éppen többéves rutinnal bíró feleségek, férjek: itt az idő, hogy – ismét – elővegyétek az “esküvős dolgok” feliratú dobozt a biciklitárolóból vagy leemeljétek a szekrény tetejéről és túladjatok pár relikvián! Ha találtok áruba bocsátandó holmikat, akkor az info@rokusfalvybirtok.hu email címen tudtok regisztrálni.

Esküvői szolgáltatók is kint lesznek a nyüzsin, néhányan a kedvenceink közül: Mimi például DIY vintage dekor workshoppal vár majd minket, de a Virágzó Magnólia kincseit is megcsodálhatjuk.

Ami pedig cseppet sem mellékes, a bizniszelés előtt, közben vagy után a pincesor nyújtotta gasztro élvezetekben is megmerítkezhetünk.

A lényeg röviden:
Mi: Esküvői garázsvásár
Hol: Rókusfalvy Birtok – Etyek, Újhegyi pincesor
Mikor: 2015. március 28. (szombat), 12.00-18.00

További és friss infók, Facebook-os gyülekezés: ITT.

Rokusfalvy_Birtok_01 rokusfalvy_garazsvasar_10 rokusfalvy_garazsvasar_8

comments