Vivien egy különleges fotósorozattal keresett meg minket, amit a legnagyobb örömmel mutatunk be. Szerintünk az egész sokkal inkább inspiráció, mint recept, de persze miért ne?! A mi címkefelhős szubjektív vetületünk: időtlen elegancia, mesés textúrák és színek, perfekcionizmus, jóféle Tim burtoni és vámpíros morbidság, sőt a fiúk láttán egy kis Django utóérzet is befigyel. Mindez egyfajta álomszerű, mesei hármas-bűvöletben, ami nem is véletlen, ha Vivien fotósorozat mögött lapuló koncepcióját is hozzáolvassuk.

„Volt egy álmom 2 hónappal ezelőtt. Egy menyasszonyt és egy cilinder kalapos vőlegényt láttam, egymással szemben álltak, fölöttük egy virágkapu volt, s a nap ment le mögöttük. Mikor felébredtem, tudtam, hogy milyen témája legyen a fotózásnak. Az 1900-as évekig nyúltam vissza az öltözet tekintetében. Célom az volt, hogy egy nagyon különleges esküvői fotózást készítsek, ahol a divatfotó és az esküvő találkozik. A dekoráció fő színének a bordót választottam, mely a sminkben is visszatükröződik. Amit képviselni szeretnék, egy új irányvonal ma Magyarországon, mely azokat a párokat célozza meg, akik a hagyományos esküvőtől eltérőt szerveznek. Valami újat, egyedit, ami tükrözi egyéniségüket, mégis újat mutat meg róluk. Hosszú évek munkája és álmai találkoztak ezen a szervezett fotózáson. A ruhák beszerzésétől a dekoráción át, a smink, a haj, az autó, minden az alapján valósult meg, ahogy elterveztem – ezzel alkottak számomra egy egészet.”

vivien_vizioja8vivien_vizioja7vivien_vizioja10vivien_vizioja6vivien_vizioja5vivien_vizioja9an awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootvivien_vizioja4an awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootvivien_vizioja3an awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shootvivien_vizioja1vivien_vizioja2an awesome styled shootan awesome styled shootan awesome styled shoot

A teljes fotósorozat megtekinthető Vivien blogján.

Közreműködők:
fotó, style: VivienNaomi Photography - Farkas Vivien
smink: Somos Anna Make Up
haj: Fru-Fru Hajstudio
menyasszonyi ruhák: Christina Wolf Workshop
vőlegény ruhák: Tóthné Szakolczai Tünde
dekor: Vintage Home, Kiséri Krisztina

comments