A nyárzáró nosztalgiához már későn vagyunk, ahhoz meg még a túl koránnál is előbb, hogy vészesen fogyjon a tavaszváró türelmünk és emiatt előrerohanjunk a nyár kellékeihez. Abszolút aktuális a téma viszont, ha a jövő nyári esküvőnkre készülünk; ilyenkor nincs az a bőséges időkeret, amit legalább alkalmanként, pánikszerűen ne érezne az ember fojtogatóan kevésnek. Az idei szezon alatt teltek meg a webshopok “polcai” szebbnél szebb csapos üvegekkel, amiket korábban csak szemfüles vadászat árán lehetett beszerezni.

Egy limonádé és/vagy szörp bár sokkal izgalmasabbá teheti a lakodalmi terepünket, egy csomó jóság egyben: kedves, vidám, trécselős-vegyülős frissítő állomás; a menü és a dekoráció különleges eleme. Itt a blogon már több ínycsiklandó verziót is láthattunk:

Ági és Balázs esküvőjén, a Gruber Andi Wedding Decor megvalósításában;

2015_05_16_agibalazs_dekor_retus_032

Lillánál és Zolinál, a Natural Wedding Decor-tól.

lz_045

Összeszedtük az akár most is kosárba tehető, legcukibb, legcsinibb darabokat. Egyébként őszi-téli esküvőre is szuperek lehetnek puncshoz, teához, forralt borhoz.

kosarba_BE_151030

1. Lilás-mókás, 3,8 literes – Kitchy Design, 9800 Ft

2. Elegáns, 10 literes – Lakáskiegészítők.hu, 11900 Ft

3. Csatos-csapos, 8,5 literes – KoktélBolt, 15467 Ft

4. Állványos, 8 literes – KoktélBolt, 22414 Ft

5. Egy jó masszív darab, 7,7 literes – Kert és Otthonbolt, 9900 Ft

Nagyon szerettük még az Angyalkert Tábor megoldását is, Csilla és Tüsi menyegzőjén, amihez még vásárolni sem kell feltétlenül, mindössze egy jó nagy, öblös (befőttes) üvegre / vázára / kancsóra és egy merőkanálra van szükség hozzá.

6_kep

comments