Mezei virágos tavaszkodás most, advent küszöbén?? Tényleg nincsenek lehetetlenek – ez volt az első gondolatom a Wild Flower Bar pop-up bolt koncepcióját olvasva. Egy biztos, EZT látnunk kell, nekünk és nektek, bohém menyasszonyoknak.

wildflowerbar_hagymasok

Részletek a szervezőtől, a lelkünket a workshopjaival és programjaival mindig felcsigázó Mimitől:

Bár már beleléptünk az érett, levélhullató őszbe, három napig mégis igazi vadvirágos mezővé változik Budapest egy pici szeglete. November 19-én Wild Flower Bar néven nyílik vadvirágos pop-up bolt a „slow life” jegyében.

Illatos vadvirágokkal, bozontos koszorúkkal, erdő inspirálta ajtódíszekkel, a téli otthonba tavaszt csempésző hagymásokkal, őszinte beszélgetésekkel, valamint „soul food”-dal – ehető virágos finomságokkal – várjuk, a Wild Flower Bar-os lányok, a természetesség szerelmeseit.

A Wild Flower Bar egy most debütáló, a slow life jegyében működő virágstúdió. Mi, a koncepciót megálmodó lányok, Kata és Mimi, a természetességben, a vadságban, a kócosságban hiszünk, és akkor vagyunk a legelégedettebbek, ha mindezt helyi alapanyagokból tudjuk a csokrokba és a koszorúkba varázsolni. A virágok, zöldek, ágak egy részét magunk szedjük, egy részét pedig a termelőktől, a hazai virágfarmokról és kertészetekből szerezzük be, hogy a „farm-to-table” szellemiségében közvetlenül a csokrokba, az ebédlőasztalokra vagy az esküvőkre kerülhessenek a virágok. Célunk, hogy a természetesség és az időtlenség inspirálta csokrainkkal a nagyvárosi mindennapokba csempésszük be a természet sokszínűségét.

wildflowerbar_kataesmimi

MI, MIKOR, HOL

Wild Flower Bar

Megnyitó:
november 19., csütörtök, 18.00 – 22.00 óra

Pop-up store:
november 20., péntek, 12.00 – 20.00 óra és
november 21. szombat, 10.00 – 20.00 óra

Cím: Budapest, V. kerület, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Online gyülekező: Facebook.com/thewildflowerbar

comments