Az összes fajta közül az etikus esküvők a legeslegkedvencebbjeink. Ebben a kategóriában nem ismerünk fújt és jááj-t, csakis őszinte, örömteli elismerést. Immár hároméves az a rendkívüli és nagyon sikeres kezdeményezés, amely során az esküvői szakma krémje dob össze, majd árverésre egy tényleges, ezúttal 5.715.000 forint értékű és 2016. május 27-én, a Wedding Gardenben tartandó álomesküvőt.

jotekonysagi_eskuvo_2015_01A végső licit két csodás eredményt hoz: egyrészt persze a leütött ár mögött izguló házasulók örömét és minden bizonnyal hetedhét országra szóló lakodalmát; másrészt a gerincvelő izomsorvadásban szenvedő, hétéves Ravand gyógyulását elősegítő amerikai út – részbeni – finanszírozását. Mert hogy ez az egész attól rendkívüli, hogy egy jótékonysági megmozdulásról van szó, a szolgáltatók a nyertes licit teljes összegét Ravand ügyére ajánlják fel.

jotekonysagi_eskuvo_2015_02

Bővebb információt az akcióról, a jószívű és nagyszerű szolgáltatókról, az álomesküvőről és persze Ravandról, valamint magát az aukciót is ITT találjátok, a Vaterán. Az árverés ma indult és egy hétig tart. Irány felsrófolni az árat és elhozni az álomesküvőt!

 

comments