Ismét egy nem szokványos eseményt ajánlhatok a figyelmetekbe. Az egyre jobban pörgő magyar, designer baba- és gyerekholmi piac egy különleges kis szegletébe kukkanthatunk be most vasárnap, május 8-án, 11 és 17 óra között, az első kerületi Asztalkában.

“A BIG MOMENTS baby bazaar egy egyedülálló mini babavásár, egy újszerű kezdeményezés, az elegancia, a minőség és az ünnepélyesség jegyében. Itt mindent megtalálsz, ami egy esküvőre, keresztelőre, ünnepélyre készülve szükséges lehet egy baba számára: minőségi alapanyagokból készült koszorúslány ruhák, ünnepi pantallók, elegáns mini bőrcipők és szandálok, selyem virágos fejpántok, díszek és finom desszertek, torták a nagy alkalmakra.”

BIG_MOMENTS_bb

A három kiállító-árusító: itt a blogon, csodás menyasszonyi kiegészítői révén már otthonosan mozgó  Virágzó Magnólia, aki most első ízben mutatja be koszorúslány ruha és gyerek kiegészítő kollekcióját; a mostanság – nem véletlenül – nagyon népszerű pici and the city, a márkától megszokott vidám, frappáns, a városi babaélet ihlette kis szériás gyerekruháival; valamint a “könnyen szerethető, egyedi, bőr mokaszineket és szandálokat” kínáló PukiBoo, szintén kimondottan ünnepi, esküvős darabokkal.

BIG_MOMENTS_bb_PukiBoo_ViragzoMagnoliaPukiBoo szandál, VirágzóMagnólia selyemvirággal

 

A házigazda Asztalka finomságait is érdemes lesz letesztelni, hiszen nagy szívvel és hozzáértéssel készítenek sütiket, tortákat akár esküvőkre, de babazsúrokra is.

Mi biztosan ott leszünk, nem csak hivatali kötelességből, hanem mert az immár 10 (!!4!!!) hónapos Bulcsúnkkal esküvőre készülünk a jövő hétvégén, és bizony még nem állt össze az úrfi ünnepi outfitje.

 

comments