Keserédesen ragadok tollat. Sajnos nem tudtuk ott lenni a várva várt bakonyi esküvőn, háromfős kis családunk csupán két tagját döntötte le két külön nyavalya pont aznap reggelre… ez van, már nem őrlődünk rajta, bár nagy szívfájdalom az ilyen megismételhetetlen eseményekről lemaradni. Két szuper barátnak és a közösségi médiának köszönhetően, azért a csupa szívvel a házasuló pajtikra gondolás mellett az történéseket is nyomon tudtuk követni.

Az édes rész pedig nem kíván túl sok magyarázatot. A Facebook oldalon beígért bébi outfit bemutatása (és egy 4-szeres alliteráció) következik, avagy ebben ment volna a 10 hós Bulcsúnk a barátok bakonyi, bohém esküvőjére:

Bulcso_outfit_20160514_1_w600Bulcso_outfit_20160514_2_w600Bulcso_outfit_20160514_3_w600Bulcso_outfit_20160514_4_w600

 

A lábbeliért külön köszönet a PukiBoo-nak, ezt a mesés pár puhatalpú, igazán minipasis bőr cipőcskét zsákmányoltuk a múltkori baby bazaar-on. A lányos anyuka tervezők nem tudták meghazudtolni magukat és főként az aprócska lánykáknak készültek elbűvölő holmikkal, de azért ott volt az a pár lényegre törő fiús alapdarab is, aminél több igazából nem is kell egy tökéletes kis szetthez. A Virágzó Magnólia koszorúslány kiegészítőiről még biztosan hallotok itt nálunk, a többi naaagy újdonságuk mellett.

A csokornyakkendő DIY. Igen büszke vagyok rá, egyrészt mert tényleg sikkes lett, másrészt mert talán semmi ilyesmit nem készítettem Bulcsú születése óta. Nagyon jól esett az alkotó szöszmötölés. Ezt a tutorialt vettem alapul, de én nem a klipszes megoldást választottam, hanem egy erősebb szalaggal és kis patenttal szereltem fel a kis fiú-masnit.

A szett többi darabja innen-onnan van: a nacit másodunokatesójától, Marcitól örökölte Bulcsú, a kardigánt most vettem a H&M-ben, a szívdöglesztő ingecskét pedig egy korábbi turis portyám során szereztem.

 

comments