Olyan klassz trendek cikáznak körülöttünk. Most konkrétan a workshopos, felnőtt színezős vonalra gondolok. Már jó ideje igyekszem tudatosan lassítani magamat, a napjaimat, perceimet és az ilyesféle alkotó tevékenységek remek segítséget nyújtanak az odafigyelős-megélős üzemmódban maradáshoz. Nem csak a cselekvés idejére, azon túlmutatóan is. Részt vehettem az Edinas Paper Installations májusi Paper Garden workshopján, ahol jól kitisztítottam a fékrendszeremet.

EPI_ws_12EPI_ws_19EPI_ws_15

Edina workshopjain saját tervezésű, fejlesztésű, csodás minőségű karton dekorációit készíthetik el a résztvevők, “lapra szerelt” alapanyagokból. A milliméterre pontosan megegyező elemekből, amiket ráadásul ugyanazokkal a lépésekkel hajtogattunk és ragasztottunk, mindenki totál mást hozott ki… szinte hihetetlen volt. Ehhez nyilván hozzájárult, hogy bőséges színpalettáról válogathattuk ki az adott virágokhoz szükséges elemeket.

EPI_ws_01EPI_ws_02EPI_ws_03EPI_ws_07EPI_ws_16

Jó szívvel ajánlom Edina workshopjait, illetve DIY csomagjait nektek, menyasszonyoknak. Egyrészt, mert mindennél nagyobb szükségetek van egy kis elmélyült, lassú, alkotó szöszmötölésre, aminek garantáltan sikerélmény a vége, nem pedig egy epic fail; másrészt, mert az elkészített virágok, a fent említett széles színspektrumnak és formagazdagságuknak köszönhetően, a legtöbb esküvő csont nélkül passzolós ékességei lehetnek. A jól kitalált, előkészített alapanyagokkal tényleg biztosított a szép végeredmény, ugyanakkor a “csináld magad” érzés is megvan a dologban, ami nagyon hozzáad a menyegző egészéhez.

EPI_ws_14EPI_ws_05EPI_ws_06EPI_ws_10EPI_ws_11EPI_ws_17

A közös hajtogatás, ragasztgatás, limonádézás lánybúcsús alapozásnak is tökéletes választás, pláne, hogy a helyszín az Anker’t, úgyhogy az elkészült virágok biztonságba helyezését követően maradhattok is fröccsözni.

EPI_ws_09

A nagyméretű virágok után most pici társaikra fókuszál az Edinas Paper:
“Június elején már a nyári estékre készülve, apró papír virág füzéreket fogunk készíteni, amik egyaránt megállják a helyüket a lakásban vagy akár a kertben is. Ehhez a füzér kompozícióhoz készítünk apró virágokból asztaldíszt is, a nyári vacsorákhoz, kertipartikhoz.”
Go-go!

EPI_ws_08

comments