Itt van az ősz, azaz még hátra van néhány, a szezon talán legcsodásabb esküvős hétvégéje, hosszú, lapos, meleg sárga fényekkel és árnyékokkal, mesés színekkel, ráérős, merengős, érzelmes, nosztalgiázós lelkiállapotokkal. No meg lassan kezdődik az új évad, a nyári lánykérések kábulatából felocsúdó menyasszonyok, párok útkeresése és a nekik szóló programok. Íme az első, amit a figyelmetekbe ajánlunk!

Most vasárnap, szeptember 18-án, a Dürer Kertben rendezi meg az immár harmadik Menyasszonyi Börzét az Esküvőt Szervezek csapata. A név sokat elárul és sokkal többet nem is kell tudni: a 10-től 16 óráig tartó nyüzsin régi és új menyasszonyok, jegyespárok esküvői kellékei, portékái cserélnek majd gazdát. Igaz, a kiállítói (=eladói) regisztráció már lezárult, de az újdonsült jegyeseknek mindenképpen érdemes lesz kilátogatni, a second hand kínálat mellett ugyanis egy sor szolgáltató is képviselteti magát az eseményen.

A szervezőktől megtudtuk:
“Az ötlet a hasonló nevű Menyasszonyi Börze Facebook csoportból jött, ahol a menyasszonyok sokat “szenvedtek” azzal, kinél és hogyan fognak menyasszonyi ruhákat próbálni. Meg persze cipőt. Az első Börze 2015 őszén volt, a második idén tavasszal, és ez lesz a harmadik, új helyszínen, a Dürer Kertben. Olyan helyszínt kerestünk, ami illik a Börze világához, jól megközelíthető és lehet parkolni a környéken.
Exmenyasszonyok és főként a Menyasszonyi csevegő csoportban aktív szolgáltatók a kiállítók. Egy nagy facebookos közösség, ami kilépett a virtuális térből, de persze vannak köztük újak is. Elsősorban ruhák és DIY dekorációs eszközök lesznek, illetve kézműves alkotók és munkáik.
Lesz ingyen wifi lesz, és a büfé is nyitva, szóval lehet ott elkölteni a vasárnapi ebédet, majd kimenni a Városligetbe sétálni egyet, vagy megnézni az ARC Kiállítást, ami pár száz méterre lesz tőlünk, akárcsak a Nemzeti Vágta…”

További és folyamatosan frissülő infók, valamint online gyülekező az esemény Facebook eventjében.

iii_menyasszonyi_borze

 

comments