A számtalan sok közül a négy évszak az egyik legkedvesebb élet metronómom. Klassz, hogy van nekünk ez a folytonos, kiszámítható változás, ritmus. Kell. Mindig izgi előre- és visszalesni, milyen volt, milyen lesz a harapnivaló zöld, a rúgni való avar, a csillogó víztükör, a mindent betakaró hó, a vakító napfény, a szürkeség, a hosszú, meleg este, az ünnepi fényekkel teli sötét éjszaka.

Most éppen ennek a szívmelengető fotósorozatnak örülök, meg annak, hogy ilyen sokáig parkolt nálam, mert most még klasszabb nézegetni ezt a két csodaszép szerelmest a tavaszi várban és a zöldülő tájban, mint akkor, aktuálisan.  Erika még májusban, lelkesen és kedvesen küldte a jegyes sorozatukat, ami – az analógban is utazó – Dósa Győző alias Beloved munkáját és csodaszépen rajzoló objektívjeit dicséri, hogy megoszthassam veletek is. Íme!

erika_istvan02erika_istvan03erika_istvan04erika_istvan05erika_istvan06erika_istvan08erika_istvan07erika_istvan09erika_istvan10erika_istvan11erika_istvan12erika_istvan14erika_istvan17jump-1

A tündéri erdélyi pár otthon, a hegyekben tartott, minden bizonnyal mesebeli menyegzője azóta már megvolt. Ezúton kívánok nekik további boldog, közös életet, csak így tovább!

Fotók: Beloved

Bohém esküvőtök volt vagy lesz?
Segítsetek más pároknak: küldjetek beszámolót, fotókat, tippeket, hogy szétkürtölhessük, vagy hívjatok meg minket is! :) A lényeg, hogy írjatok!

 

comments