Végre-végre van valami mocorgás itt a nagy, kilátástalan, szibériai télben! Nyakunkon az esküvői kiállítási szezon, ami mindig hoz magával néhány igazán különleges, ínyenc eseményt, olyanokat, amiket jó szívvel ajánlok nektek. Íme az első!

Inspiráló Esküvői Pop up-nak keresztelték el a szervezők a nevének majd minden bizonnyal eleget tevő, február 18-i seregszemlét. Már a tágabb és szűkebb értelemben vett helyszín is lázba hozza a lelket, ugyanis a Városligeti fasoron álló Ádám Villában rendezik meg a börzét. Belépő és ruhatári díj nem, viszont wifi és parkolási lehetőség lesz.

Amit ezen felül ígérnek a szervezők: családias hangulat, ráérős tempó és válogatott szolgáltatók, akikkel bátran szóba elegyedhettek és kérhettek tőlük tanácsokat. Csak hogy néhányat említsünk: Balint Sara Bridalwear, Czok Ildi design jewellery, ASZTALKA.

Előadások, beszélgetések is lesznek, ahol szervezési, szolgáltatói és szépséggel kapcsolatos témákról hallhattok szakavatott meglátásokat. Az egész rendezvény egyben egy design vásár is lesz, a kézzelfogható portékával kitelepülő szolgáltatók standjainál beszerezhettek néhány igazán különleges holmit, akár már az esküvőtökre.

Nem is árulok el többet, irány a Facebook event és az Ádám Villa, február 18-án, 10-18 óra között!

Izgi_eskuvoi_nyuzsi_a_fasoron

 

 

 

comments