A Nora Sarman Bridal 2018 kollekció mesés fotóit ráérősen léptetve (Köszönöm, Istenem, az alvásidőt és a férjemet!), a ruhák leírásait szavanként ízlelve, újabb és újabb barát- és pajtinők, hölgy ismerősök, vagy csak nő-típusok villantak be. Mindig más. Az album közel sem vége felé már tényleg nem hittem el, hogy egyszerűen minden létező karakterhez, személyiséghez, hangulathoz, esküvői stílushoz passzoló darab akad a sorban.
Ráadásul – amit aztán tényleg ritkán lehet mondani menyasszonyi ruhák esetében – a kollekcióban szuper izgalmas, a tervező korábbi darabjaival is jól kombinálható modellek is akadnak. A negyedik menyasszonyi kollekció lévén csupa D kezdőbetűs névre keresztelt darab között fűzők, bodyk, topok és valamennyihez passzoló szoknyák is várják a majd bennük örömködő, tündöklő menyasszonyokat.

Sármán Nóra legújabb menyasszonyi kollekciója természetesen nem nélkülözheti a márka védjegyévé vált megoldásokat: a légies szoknyákon áttűnő sziluetteket, a merész (hát)kivágásokat, a kézzel applikált mesés csipke rátéteket. Ugyanakkor a 2018-as trendek is megjelennek az új ruhákon: a hosszú, levehető, sok esetben bő ujjak, a rafinált, csábító részletek.

Muszáj megemlítenem, hogy a kreációkat ezúttal is a Pinewood párosa fotózta. A képeket nézve, veszem a bátorságot és lefogadom, hogy a következő Nora Sarman kollekciót is az ő lencséjükön keresztül pillanthatjuk majd meg. Őket is beeértve, az egész stáb nagy tapsot érdemel.

A teljes kollekciót itt találjátok, a Nora Sarman Facebook oldalán. Íme a négy személyes kedvencem, ízelítőnek!

Mi mással is kezdhetném, mint a saját menyasszonyi ruhámat eszembe juttató Desire-rel?! Igen, a deréktól induló A-vonalú szoknya, a japán ujj, a könnyed, finom anyagok és a csipke felsőrész engem ezúttal is levettek a lábamról.

NoraSarmanBridal2018_Desire_01NoraSarmanBridal2018_Desire_02

Csodás, nagyon eredeti és merész darabnak tartom a Dune-t. A fiktív geek esküvőmön biztos, hogy ebben lennék űrhercegnő-menyasszony. Ez csak a saját krézi vetületem, közben persze ugyanúgy látom a ruhát egy modern, pazar, elegáns menyegzőn is.

NoraSarmanBridal2018_Dune_01NoraSarmanBridal2018_Dune_02

A harmadik választottam a Dusk. Ennek a lélegzetelállító kétrészes kreációnak olyan a felső részét adó illúzió-tüllből megalkotott body-ja, mintha csak fehér henna tetoválás lenne. A lágy muszlin szoknya pedig olyan kifinomultan alázatos mellette, hogy csak a tökéletesség szintjén tudok véleményt mondani az így kerek egész modellről.
Egyébként ez az a ruha, amit valószínűleg sosem mernék nyilvánosan magamra ölteni, ennél sokkal kamasz fiúsabb a stílusom, de tuti, hogy látnom kellene magamon, ha éppen ruhakeresésben lennék.

NoraSarmanBridal2018_Dusk_01NoraSarmanBridal2018_Dusk_02

És végül, a ruha, amit legszívesebben most, így szükség és próba nélkül “bevágnék a kosaramba”, csak hogy birtokolhassam: a Dürer. Elfogytak a szavaim… hát ezt nézzétek! Mégis mit lehet ehhez hozzáfűzni?!

NoraSarmanBridal2018_Durer_01NoraSarmanBridal2018_Durer_02

Fotók: Pinewood Weddings
Smink: Sara Skrionya Make up
Haj: Zsófia Eszteri / Hairstylist Close
Virágok: FLÓRA Floral Botanical Atelier
Modellek: Mikolt és Anna / Visage Model Management

comments