Egész egyszerűen nem értjük, mi szükség van ezekre a bizarr, óriás ikraszerű, műzselé bogyókra. Hogy legyen mibe beleállítanunk a virágokat? Hogy szemet gyönyörködtető asztali díszeket kreálhassunk belőlük? Hogy valami igazán ütős anyaggal tölthessük meg a vázákat? Jáj.

zselegolyok

BE vélemény:

bride_groom_bloee_feher_xk

Részünkről semmi kivetnivalót nem találunk abban, hogy egy (snassz) vízzel teli vázába, befőttes üvegbe, akármibe helyezzük el a virágokat. Igaz, a víz mint olyan, színtelen és folyadék lévén nem képes apró gömböket vagy bármi mást formázni, de talán jobb is így.

Emberfeletti teljesítmény lenne összegyűjteni, hányféle asztali dísz hozható össze a világban amúgy is létező dolgokból. De hiába, van, akinek ez sem elég. A feszültség feloldására pedig nyilván létre kellett hozni egy külön terméket, amivel olyan új dimenziók nyíltak meg az asztali díszek univerzumában, melyek létjogosultságát kár is lenne vitatni. Mi azért arra biztatunk mindenkit, aki üvegekbe pakolna valamiket dekoráció gyanánt, nézzen körül, mi minden létezik, ami csodásan mutathat bennük. Csak néhány példa, melyek kombinálhatók is: gyertyák, termések, moha, égősor, gombok, cukrok. Akár virággal együtt, vízben is működhetnek: kövek, kavicsok, gyümölcsök.

mohacitrom_virag

BE vélemény:

bride_groom_jee_feher_xk

 Kölcsön képek: BocsiKöszi Köszi Köszi

comments