Bár a legszebb kiránduló idők heteiben járunk, de most már tagadhatatlanul HIDEG van. Ez az igazság, csoszogunk a tél felé. Viszont ilyenkor még annyira intenzíven él bennünk a nyári, kinti esték hangulata és a nap is olyan csábítóan tud sütni, hogy egyszerűen még nem tudjuk elengedni a teraszozást. Jó hír, hogy nem is kell. Ha ugyan szabadtéri helyszínben nem is gondolkodhatunk őszi vagy kora tavaszi esküvők esetében, a kávézók, bisztrók taktikáját ellesve, a lagzikra is becsempészhetünk néhány pihe-puha, meleg plédet, így lehetőséget adhatunk a vendégeknek, hogy elücsörögjenek az őszi levegőn.

Plusz tipp: a takarós összebújás fotó témának is nagyon klassz lehet és a kellékes fényképek többségével ellentétben egyáltalán nem erőltetett.

A legeslegjobb, ha vegyes plédeket kértek kölcsön a családból és barátoktól. A sokféle minta és textúra remekül mutat együtt, pláne ha egy fonott kosárban, vagy egy régi bőröndben helyezitek el. Ha mégis újakat vennétek, segítségképpen összegyűjtöttünk pár pénztárcabarát darabot, amikből néhány biztosan belefér a kisebb budget-be is. Ha tudtok jobbat, kevésbé multisat vagy bármilyenebbet, jöhetnek a tippek kommentben!

POLARVIDE – 130 x 170 cm – IKEA / 1 290 Ft

 

HERMINE – 120 x 180 cm –  IKEA / 3 990 Ft

 

MALIN BAND – 120 x 180 cm – IKEA / 3 990 Ft

 

mario MARIO – 130 x 160 cm – Kika / 799 Ft

 

ARNA – 130 x 180 cm – JYSK / 1 690 Ft

 

monila

 MONILA – 130 x 180 cm – JYSK / 1 750 Ft

 

Kölcsön képek: Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi

comments