“Mer’ akkor már régen
Nem is történt semmi
Se baszás, se ölés,
Amit érdemes fölvenni”
[Lovasi András]

 

Egy ideje már érleljük ezt a bejegyzést. Sokat kellett rá aludnunk, hogy az első, olaszos felindulásunkból ne fikázzunk le minden esküvői fotózási tematikát, amit nem szeretünk. Végül kettő maradt, amiket képtelenek vagyunk eltenni az ízlések és pofonok mappánkba. Érthetetlen, hogy tarthatják bárkik is jó ötletnek, hogy szerelmük ünnepének, házassági esküjüknek, családjaik egyesítésének agresszív, erőszakos vagy szexfotókkal állítsanak örök emléket.

Kevés lehangolóbb és szánalmasabb dolog van, mint a házas viccek, amik szignifikánsan az eljegyzés pillanatától jelennek meg az életünkben. Ezeknek a frappáns szösszeneteknek a kimeríthetetlen poénforrásai a zéró szex, a zéró szórakozás, a szükségszerű megcsalás, az állandó veszekedés, a férj pénztárcáján élősködő asszony, a büdös zoknik és mosatlan edények világába kényszerülő, zsörtölődő házisárkány, a tévé előtt tespedő, sört vedelő, tökét vakarászó, böfögő férj, ja és az abszolút kedvenc: a családon belüli erőszak. A legrosszabb, amikor nem csak a témára ráálló cimbik sziporkázását kell elviselni, hanem az újdonsült házaspár is beszáll a mókába és amint közönségük van, fennhangon nyomják a “Szex?! Ugyan már! Mióta házasok vagyunk már egyáltalán nincs.” meg a “Már megint pénz kell?  A gatyámat ne adjam oda? Chh. Asszonyok…” vagy az “Az asszony verve jó. Ugye, drágám?” típusú megnyilvánulásokat. Hasonló, szellemes indíttatásból készülhetnek ilyen képek:

boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok1boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok2

BE vélemény:

bride_groom_bloee_xk

Ugyanilyen tragikusak az esküvői szexképek. Nem, nem arra gondolunk, amikor egy menyasszony készülődése során szép, izgalmas glam fotók készülnek, vagy ha netán az átöltözéskor, a nászéjszakán születik pár privát kép, hanem arra, amikor a hivatalos fotózáson a ruhák miatti korlátokat ledöntve, az ájtatos, vagy csak simán átszellemült menyasszonyi, vőlegényi tudatállapot halvány jelét sem tükröző szoftpornó sorozat készül.

boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok4boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok3

BE vélemény:

bride_groom_bloee_xk

A mesterien elkapott pillanatképekben erős, művészi, illetve fotóriporteri igényű, dokumentarista esküvői fotózás mellett a mi kedvenceink továbbra is azok a sorozatok, ahol a párok önmagukat adják, különösebb tematika, szerep, extra kellékek, kiegészítők (persze a saját, jellemző cuccok jöhetnek!) és mesterkélt pózok nélkül. Gyűjtögetjük  nektek az ilyeneket az erre dedikált Pinterest board-unkon, inspiráció gyanánt. De tőletek is várjuk, ha van/lesz olyan fotótok, amit örömmel megosztanátok a jövő jegyespárjaival, ne fogjátok vissza magatokat!

boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok7boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok6boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok5boldogito_nem_verekedos_es_szex_fotok8

BE vélemény:

bride_groom_jee_xk

Kölcsön képek: BocsiKöszi BocsiKöszi BocsiKöszi BocsiKöszi Köszi Köszi Köszi Köszi

comments