Ha a városban maradnánk, vagy ha a helyetekben lennénk, most szombaton tutira elmennénk a Palomába, ami a mostani Stylewalker Night kiemelt helyszíne lesz. A frissen mentára mázolt ajtós bemutatótermekben csupa izgi programmal várnak majd rátok, kiállításokkal, könyvbemutatóval, sok-sok tervezői és iparművész holmival, Kicsicake cupcake kóstolóval, szóval most olyan eseményt ajánlunk, amit a kicsit sem házasodni készülő barátnők és barátok is őszintén tudnak élvezni. Viszont, ami kimondottan nektek, főként a menyasszonyoknak szól, az a mimi / events with love, 18 órakor nyíló, Nora Sarman és a Je Suis Belle alternatív menyasszonyi ruhákat bemutató, tervezői mini szalonja.

A Mimitől kapott infók szerint: “Sármán Nóra neve mára már összeforrt a romantikus, nőies, csipkés ruhacsodákkal. Nóra a tervek szerint a jövő évben meglepetéssel fog szezont nyitni, addig is, aki kedvet kapott egy kis mustrára, ezen az éjszakán gyönyörködhet az egyedi tervezésű ruháiban. A Je Suis Belle itt bemutatott mini kollekciója a ’60-as évekbeli olasz slágerekből sugárzó életörömöt adja. Aki rövid fazont, félvállas, kontrasztos menyasszonyi ruhát keres, netán tornacipőben szeretne férjhez menni, annak kötelező végigböngésznie Dévényi Dalma és Kiss Tibi alkotásait.”

A tudnivalók tehát:
Helyszín: Paloma, Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos utca  14-16., félemelet, mimi / events with love workshop terme
Időpont: 2014. május 17. szombat, 18.00 – 21.00

Ugyanezek és más infók a Paloma teljes Stylewalker Night programjáról ITT, a Mimi-féle Bride’s Night Out programról, azaz a mini szalonról ITT, ízelítő pedig itt:

stylewalker_szalon_1

Fotó: Makó Szilveszter
Makeup: Magyar Eszter
Modell: Pillmann Lívia, Face
Ruha: Nora Sarman
stylewalker_szalon_2
Fotó: Holecz Endre
Ruha: Je Suis Belle
comments