Megint materialisták vagyunk kicsit és vásárlásra csábítunk titeket. Viszont ezek most élményekkel, mókával, közösségépítő erővel kecsegtető tárgyak, nem csak amolyan birtokolható cuccok. Ja, és nem csak arra a bizonyos napra szóló beruházások. Szóval tényleg az a fajta kiadási tétel, amit nagyon szeretünk: olyasmi, amit magatokkal vihettek a (meg)új(uló) közös életetekbe.

Nagyon ingadozott a dolog, de most már talán végleg itt a nyári idő és végre bátran lehet a szabadba tervezni, például esküvőket. A Pinteresten dögivel látni képeket kerti partikról, kinti lagzikról, ahol a házigazdák nem csak a gyerekek, hanem az egész vendégsereg számára különböző játékszerekkel készülnek, hogy ha kedvük szottyan, fakultatív foglalkozásként elszórakoztassák magukat velük.

Összegyűjtöttük néhányat, tényleg csak pillanatnyi preferencia alapján, a hatalmas választékból. Kábé mindegyikből kapható egy másik fajta a többi helyen is, sőt nyilván a beszerzési helyek listája sem itt ér véget. Érdemes nyitott szemmel járni: a Rókusfalvy Birtok esküvői garázsvásárán is gazdára várt egy csinos krokett szett.

kosarba_BE_140529

1. Pétanque készlet – Butlers, 5990 Ft

2. Krokett szett – Jysk, 2990 Ft

3. Lengőteke – Kamondi Zsolt faesztergályos – magyar, kézműves!

4. Darts tábla – Decathlon, 2990 Ft

5. Tollas szett – IKEA, 3990 Ft / FAMILY ár: 2990 Ft

6. Ygolf készlet – Decathlon, 9900 Ft

 

Kölcsön kép: Köszi

comments