Ha nem vagy firkálgatós-körmölős típus és a fecniket, post-it-eket potyogtató határidőnapló nem a te világod, vagy csak szuper lenne egy helyen, rendszerezve, könnyen átláthatóan összegyűjtetni az esküvő szervezésével kapcsolatos MINDEN és bármilyen típusú infót, akkor érdemes próbára tenned a Microsoft új, OneNote-os template-jét, amit kimondottan esküvői előkészületekhez alkotott meg.

OneNote_wedplan

Belekukkantottam és nekem bejött. Ha anno belebotlok egy ennyire testre szabható felületbe, akkor tuti használtam volna. Meg ugye ez Office alkalmazás, vagyis ha a Word-öt, Excelt, PowerPoint-ot tudod használni, akkor ezt is. Ha esetleg Outlook-ot és azon belül naptárt is használsz, akkor pedig tudsz ott megjelenő időpontokat, határidőket, emlékeztetőket is létrehozni az esküvőszervezős OneNote jegyzetedben.

Az alapértelmezett jegyzetoldalak közül különösen tetszenek a szolgáltatós, az ültetés-tervezős és a checklist felületek. Ezekben természetesen minden átírható, átrendezhető, és persze bármilyen és bármennyi új fül, azon belül pedig lap létrehozható, az eszköztár gyakorlatilag bármit lehetővé tesz.

OneNote_wedplan_screenshot_seatingOneNote_wedplan_seating_zoom

 

 

comments