Ma már nem az a kérdés, ki fog fényképezni az esküvőn, inkább hogy ki nem; és miként lehetne legalább visszaszorítani a nászvendégenként 50-100 vaktában, mobillal lőtt, nyilván szuper jól sikerült fotót, pláne azok megosztását. Egy szép kérés mondjuk szerencsére többnyire elég szokott lenni, ugyanakkor nem feltétlenül kell megfosztani (valljuk be: már-már hiányérzetet okozva) a velünk ünneplő szeretteket a fotózkodós-posztolós élménytől. Erre kínál mondhatni tökéletes megoldást az esküvői (rendezvényes) szolgáltatók, egyben az általunk jó szívvel ajánlott kedvenceink közé, a BE Approved palettára belépő selfieBUS.

selfieBUS_05selfieBUS_03selfieBUS_04

A teljesen kipofozott Barkas B1000 típusú vintage kisbuszban egy fotóautomataként funkcionáló kvázi mini fotóstúdiót alakítottak ki, amely egyszerre garantálja a szelfizős, spontán mókát és a minőségi, igényes képeket.

“A busz utasterében kialakított teljesen automatikus rendszer a fotófülkék által nyújtott gyorsaságot és magas minőségű fotók készítését biztosítja egy sokkal tágasabb környezetben, hiszen az utastér akár 6 fős csoportképek készítésére is alkalmas.” – olvashatjuk a selfieBUS honlapján. BE Approved profiljukon azonban elárulják, hogy az eddigi rekord 9,5 fő és várják az ezt túlszárnyaló csapatot.

selfieBUS_09selfieBUS_08

Nna, de a ma emberének nem ér véget a kattintással a megörökítés élménye. Mégis ki képes napokat, heteket várni a kézzel fogható végeredményre?! Nos, nem kell ilyen komoly önmegtartóztató türelemjátékra adnunk a fejünket, a selfieBUS-ban ugyanis korlátlan számú, azonnali, fotólabor minőségű nyomtatásra éééés, most figyeljetek: közvetlen közösségi médiás megosztásra is van lehetőség. Vaó-vaó!

Az alapszolgáltatásként rendelkezésre álló kétféle háttéren (alap és virágos) kívül kérhető egyedi hátlap is, de adottak vicces kellékek, különféle filterek és könnyen szerkeszthető, grafikával, feliratokkal (pl. a házasulók neve, az esemény logója, dátum, stb.) pimpelhető fotómontázs sablonok is, hogy tényleg teljes körű legyen a szolgáltatás.

selfieBUS_07selfieBUS_06

Szintén remek feature, hogy a kisbuszban rövid videóüzenetek készítésére is van lehetőség. Az újdonsült házasok a lagzi végén az összes elkészült fotót és videót megkapják digitális formában, ami vendégkönyvnek is felfogható.

Szerintem igen gyorsan megtelik a naptárjuk a következő egy-két szezonra, úgyhogy ha nektek is megtetszett és K.E.L.L. a selfieBUS, keressétek őket bizalommal és mihamarabb!

selfieBUS_02selfieBUS_01

 

comments