Ha február, akkor Valentin-nap, ha pedig Valentin-nap, akkor szerelmes-esküvős Kiskertpiac! Egy újabb mérföldkő az évben, amit szerethetünk. Ekkorra ugyanis már nagyon kell egy kis dopping a tavaszt végtelen türelemmel váró lelkünknek. Jó ilyen sürített formában látni a küszöbön időző kikelet tárgyi bizonyítékait. Szóval nem is kérdés, hogy mi ott leszünk.

De talán az sem, hogy ti is, hiszen már mondhatni hagyományosan az esküvőjüket tervező-szervező párokra fókuszálnak a kiskertpiacos szervezők ezen a februári alkalmon. Most vasárnap, 10 és 16 óra között, a szokásos helyen, az Anker’tben várnak titeket a kiállítók a csábító portékával:
“A februári kiskertpiacon virágok, növények, különleges finomságok a kertből, természetes dizájn, natúr kencék – szerelemmel fűszerezve. Inspirációk, találkozások; csokrok, virágdíszek, vintázs- és natúr dekoráció a természetközeli esküvőt tervező párok részére.”
További pontos és lelkesítő információt az esemény Facebook eventjében találhattok.

Amikre én különösen rápörögtem és tuti, hogy nagyon közelről szemügyre veszem majd, de jó eséllyel hozok is el belőlük magammal:

A Cuberick design karakteres, geometrikus floráriumai, amikből hááát PAZAR esküvői asztal dekoráció (is) születhet.

kiskertpiac_cuberick

 

A RisoPlant ugyancsak csodás, egyedi üvegedényes és betonkaspós beültetései, amikből legszívesebben szintén minden ünnepi asztalra tennénk egyet-egyet.

kiskertpiac_risoplant

 

A <3 tillandsiairól <3 méltán híres bublab tündéri, tavaszi virágdíszei.

kiskertpiac_bublab

 

Ééés persze a Golmitz Kertészet cserepes-illatos kínálatát is jól átfésülöm majd.

kiskertpiac_golmitz

 

De természetesen a sokatokat – érthetően – leginkább izgató csokrok is lesznek, sőt akár nyerhettek is egyet a szervezők és April, the Wedding Journal jóvoltából. Hajráá!

 

comments