Emlékeztek erre a nyári, pezsgős cikkre? Lassan ismét aktuális a téma az idei szezonban házasulóknak, érdemes átfutni, mikor is lehet totál valid a pezsgős üveg szisszenése az esküvő napján!

Na, és Erzsébetre és Árminra emlékeztek? Ők nyerték meg a cikkhez kapcsolódó játékunkban a Törley Excellence pezsgőcsomagot ééés képzeljétek, még épp időben sikerült eljuttatnunk nekik a pezsgőket a július 14-i esküvőjükre, Csíksomlyóra. Mindannyiunk legnagyobb örömére. Erzsébet megosztott velünk pár “lesi fotót” és gondolatot a készülődés alatti koccintásról. Nagyon jó érzés olvasni, nézni, teljesen átjön az ünnepélyesség, amit a pezsgő ad ehhez az őszinte, egyszerű pillanathoz. Köszönjük!

 

Erzsebet_Armin_01

“Az esküvőnk csodálatos volt, számunkra tökéletes. Minden percét élveztük és ez annak volt köszönhető, hogy sok jó ember vett minket körül az esküvőt megelőzően és aközben is.

A készülődés alatti pezsgőzés a lányokkal és anyukámmal felejthetetlen élmény marad számomra, mert abban a nagy sürgés-forgásban és izgalomban a koccintás nemcsak azt jelentette, hogy na, akkor a képek kedvéért pezsgőzzünk egyet, hanem valóban összekoccintottunk, összenéztünk, mindenkitől kaptam egy-egy biztató szót. Kicsit megállt akkor az idő, mert abban a pár percben nem a hajunkkal, a sminkünkkel, az öltözködéssel, dekorral stb. voltunk elfoglalva, hanem kicsit figyeltünk egymásra is (ami sajnos utána már nem nagyon jött össze, úgyhogy örültem, hogy kihasználtuk azt a pár pillanatot).

Köszönjük még egyszer a Bohém Esküvőnek és a Törley Pezsgőpincészetnek a finom és egyben szép (!) pezsgőket, amik segítettek megalapozni Életünk legcsodásabb napjának hangulatát. Sajnos drága férjecskémnek már nem jutott a Muskotályból, mert ő másik helyen készült, de neki megmentettem a Rosét és együtt megittuk az esküvő után, kettesben. Köszönjük tehát még egyszer és minden házasulandónak kívánunk hasonlóan szép és felejthetetlen esküvőt és pillanatokat! Erzsébet & Ármin <3 “

Erzsebet_Armin_03Erzsebet_Armin_02Erzsebet_Armin_04

 

Fotó: Borbáth Áron, Csíkszereda

 

comments