TERMÉSZETESen (muhaha) már volt szó az egyik nagy kedvenc dekorosom, a Natural Wedding Decor Emeséjének szipiszupi webshopjáról, a Natural Wedding Shopról, de most egy sok-sok nyálcsorgatós böngészést követően a kínálatból összeállt top 10-es válogatást is idetolok az orrotok elé.

A shopban egyébként a bohém esküvői (dekoros) kellékek igen széles skálája elérhető. A kínálat főként a DIY jegyespárok igényeit szolgálja ki, akik totál normális, nem elszállt árakon, egy helyről tudják beszerezni a természetes, rusztikus stílusba csont nélkül passzoló alapanyagokat. Így nem kell külön-külön, egyesével felhajtani és beszerezni pl. a facsipeszeket, zsinegeket, vázákat stb. Vegyük sorra, mi minden kapható Emese online szatócs üzletében!

 

NWS_love

 

Különféle csini, guszti papírok meghívók, ültetőkártyák, menük vagy más dolgok készítéséhez. Köszöntő- és irányjelző, vagy egyéb just for fun feliratos (kréta)táblák és alapanyagaik. Welcome asztalok, avagy süti- és limonádé bárok ínycsiklandó kellékei, pl. csapos üvegek, tortatálak. A szertartásokkor használatos kellékek és csecsebecsék: gyűrűtartók, buborékfújók, szórnivalós zsákocskák, tasakok stb. Ültetési rendhez, asztalszámozáshoz, ültetőkártyákhoz használható ez-az. A terítéket ünnepélyessé varázsoló legkülönfélébb asztaldíszek  alapelemei, vázák, gyertyatartók stb. Nem hiányozhatnak persze a saját készítésű köszönőajándékok hozzávalói sem a palettáról, ahogy a kreatívabbnál kreatívabb vendégkönyv megoldások, és a tortadíszek sem.

 

Íme a 10 kedvenc!

 

NWS_vagyunk_targyai_1_5

1. Limonádés, italos ballonos üveg csappal  (kékes színű üvegből), 6 literes, 5470 Ft

2. Háromlábú limonádé, torta vagy süti tartó állvány, 3295 Ft

3. Nyíl alakú festett fa tábla felirat nélkül, 40 cm széles, 1250 Ft

4. Fakorong gyűrűtartó, nyír, átmérő: 9-10 cm, 1500 Ft

5. Ezüstszínű fém csipesz sodronnyal, 10 db, 875 Ft

NWS_vagyunk_targyai_6_10

6. Vastag, barázdás falú üvegváza, 7,5 x 14 cm, 853 Ft

7. Asztalszámtartó álló fahasáb, 400 Ft

8. 5 db-os gyémánt formájú öntőforma DIY köszönőajándékokhoz (betonhoz/szappanhoz/fürdőgolyóhoz stb.), 470 Ft

9. Fehér színű, mini, spirálos instax album, 2095 Ft

10. Tükröződő felületű, arany színű, love feliratú tortatopper (beszúró), 3150 Ft

 

comments