Ezt kínáljuk a pároknak:
Design papír asztali kiegészítők, dekorációk, papír tortatartók, süteményes állványok, lézervágott papír és fa tárgyak, tortadíszek, csipke cupcake papírok, dobozkák, meghívók, mindezt egyéni igényeknek megfelelően is.

Itt kínáljuk:
Termékeink megtalálhatók webshopunkban, valamint üzletekben és cukrászdákban országosan, melyek listája a honlapunkon olvasható. Az Iparművészeti Múzeum boltjában elérhető egy válogatás termékeinkből és havi rendszerességgel kiállítunk a WAMP-on.

A termékeinket ezzel a három szóval jellemeznénk:
Különleges Magyar Design.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
A személytelen reprezentációt és a Kínában készült termékeket.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
A 2012-es K2 Torta Csata a Szegedi Árkádban, mert annyiféle tortadíszítővel egyszerre még soha nem találkoztunk és mert több, mint 50 különféle, szebbnél szebb torta díszelgett a tortatartóinkon.

Izgi plusz infó rólunk:
Tervezőink diplomás képző- és iparművészek, munkáik rendszeresen szerepelnek nemzetközi kiállításokon és vásárokon is.

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Az ünnep meghittsége legyen a legfontosabb, úgy biztosan jó lesz visszaemlékezni rá hosszú évek múlva is. Szerintünk nem az a fontos, hogy minden kellék ugyanolyan árnyalatú és mintájú legyen, hanem hogy harmóniában legyenek egymással a különféle színek, minták és formák, akár még a menyasszonyi ruhával is. Merjetek olyan színeket használni, ami igazán kedvetekre való! Ugyanakkor mi is nagyon szeretjük és tiszteljük a tradíciókat az ünneplésben és elsősorban a finom, egyszerű elegancia az, amit mindenkinek javasolunk, még akkor is, ha teljesen kortárs és hip a környezet. Rengeteg ötletünk van és minden esküvőre más, egyénre szabott designt is tervezünk. Nem az a fontos, hogy minden nagyon drága legyen. Eleganciát varázsolhattok az ünnepi asztalra a papír kiegészítőinkkel is, melyekre mindenki emlékezni fog. Egyúttal letehetitek voksotokat a kortárs magyar tervezők, sőt a környezettudatos életvitel mellett is.

…és későbbre:
Szerintünk a legeslegfontosabb a szeretet és a család. Sok erőt, bölcsességet és jó egészséget, szeretetben, boldogságban bővelkedő, egy életre szóló házasságot kívánunk minden ifjú párnak!

Itt találtok meg minket:
Honlapunkon
A Facebookon
Emailben: veszely.beata@aranylo.com

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments