Ezt kínáljuk a pároknak:
Kötöttségektől mentes, álmaitokba illő helyszínt, ahol azt valósíthatjátok meg, amit Ti szeretnétek. Budapest közelében, egy eldugott kis völgyet, patakkal, mezővel, templommal, állatokkal, virágos rétekkel, hangulatos egyedi szállásokkal akár 150 főig.

Itt kínáljuk:
2621 Verőce, Lósi-völgy, Bethlen Major

A szolgáltatásainkat ezzel a három szóval jellemeznénk:
Vidéki, rugalmas, egyedi.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
Mi egyedül azt tartjuk klisének, ami ötlettelen. A leginkább klisének tartott megoldások is képesek lehetnek megújulni; olyan érzéseket kelteni egyesekben, amik mások számára lehet, hogy láthatatlanok.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
Még nem kértek olyat, ami nálunk extrém kategóriába esne. Várjuk a kihívást!

Izgi plusz infó rólunk:
Táborvezetőkből vendéglátóssá avanzsált kis csapat vagyunk, kik első sorban helyszínt kerestek maguknak és végül erre a csodálatos kis szegletre akadtak a Dunakanyarban. Számunkra Sindeon képzeletbeli királyságának fővárosa lett ez a hely, de számotokra is azzá válhat, amivé szeretnétek. Táborozóink számára a pajta országló terem, a panzió királyi udvar, a gazdasági udvar kovácsműhely, ahol páncélok és kardok készülnek, a mezők pedig hősies csaták színhelyei. Kreativitásunk határtalan, szívesen varázsoljuk bármivé Nektek is!

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Ne izguljátok túl és ne hagyjátok magatokat befolyásolni, ez a ti napotok és senki másé!

…és későbbre:
A nászutat meg lehet (és meg kell) ismételni!

TEREPSZEMLE

Kültéri és/vagy beltéri a helyszín?
Bár helyszínünk egyik alapköve a természetközeliség, rossz idő esetén pajtánk fedele alatt is folytatódhat a mulatozás.
Szezonális a nyitva tartás vagy egész évben foglalható?
Rengeteg féle és folyamatosan bővülő szálláslehetőségeinknek hála, télen-nyáron folyamatos jelleggel tudunk fogadni vendégeket. Pajtánk jellegéből adódóan nem fűtött, így téli esküvőt egyelőre csak hangulatos fogadónkban, autentikusan cserépkályhával fűthető kis gerendaházunkban és központi fűtéses panziónkban tudunk fogadni. Alig várjuk az első lovas szánon érkező házaspárt!
Rendeztek már korábban esküvőt a helyszínen?
Igen, többet is, még azelőtt is hogy mi megnyitottunk volna, hiszen a dombtetőn álló kis kápolna olyan vonzóerő, ami sokakat idecsábított. Amit mi feladatunknak érzünk, hogy minél több lehetőséget kínáljunk vendégeinknek.
Ideálisan befogadható létszám:
150 főt szoktunk mondani, de csak logisztika kérdése hogy a majd 9 hektáron hány embert és hogyan kívántok elhelyezni. 1000 fő felett komolyabban el kellene gondolkodnunk a logisztikán.
Rendelkezésre álló asztalok, ülőhelyek maximális száma és típusa:
150 főre vagyunk felkészülve, a helyhez illően itt készült fa asztalokkal és székekkel, étkészlettel. Nagyobb létszám esetén bérelni szükséges, de ebben is, mint mindenben, szívesen segítünk.
Rendelkezésre álló mosdók jellege és száma:
A panzió minden szobájához külön fürdőszoba tartozik. A pajtában 150 főre bőven megfelelő női és férfi mosdó található. Felújított gerendaházaink is teljesen komfortosak, valamint természetesen a fogadóban is rendelkezésre áll mosdó.
Vállaltok esküvői étkeztetést?
Igény szerint természetesen. Azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nálunk nincs kötelező szolgáltatás, szeretünk minden opciót nyitva hagyni vendégeink számára. Ha kéritek, akár helyben készítünk nektek bográcsot, vagy kecskét nyárson; vagy lehetőséget adunk kedvenc cateringesetek, éttermetek számára, hogy kiszolgáljon benneteket.
Tudtok evő- és étkészletet biztosítani?
Igen, 150 főig egyszerű fehér tányérokat és hozzá illő étkészletet tudunk biztosítani.
Tudtok segítséget, személyzetet biztosítani?
Nagy Igen, az esküvő ügyes bajos dolgaival kapcsolatban ahol tudunk, segítünk. A négy fős üzemeltetői csapat mindig a helyszínen van, hogy a felmerülő problémákat gyorsan és flottul megoldjuk. Ha több emberre van szükségetek, megoldjuk.
Van bármiben kizárólagosság, fix csomag?
Kötöttség egyedül a helyszín használatának mértékében van, semmilyen kötelező szolgáltatást nem kívánunk rátok erőltetni. A weblapunkon szerepel egy részletes leírás arról, hogy mi hogyan képzeljük az esküvőt, erről szól egyösszegű ajánlatunk is: egy egész hétvégés, péntektől vasárnapig tartó buli, pihenés és együttlét. Ami a helyszínnel kapcsolatos, az minden benne van az árban, a szállásoktól az evőeszközig; a “fogyótermék” (étel, ital, saját dekor) pedig nem része az árnak, viszont semmilyen felár nem terheli.
Van szálláslehetőség a helyszínen?
Igen! Célunk az, hogy mindenki szájízének megfelelő szállásokat tudjunk biztosítani. Legkomfortosabb és legnagyobb létszámú szálláshelyünk a panzió, hol 10 db 4 ágyas, fürdőszobás szoba várja vendégeiteket legfeljebb 40 főig. Az épület földszintjén rendelkezésre áll továbbá egy 12 fős csoportszoba. Az autentikus szállások kedvelőit Csendes, Táncos és Árnyas névre keresztelt gerendaházaink várják. Csendes egy autentikusan berendezett kárpátaljai faház, a mai kor kényelmének megfelelően felújítva, fürdőszobával. Lehet belőle romantikus nászutas lakosztályotok, vagy barátaitok különleges szálláshelye. Így a tanyán a fix férőhelyek száma mindösszesen 70. Ehhez adódnak még rusztikusabb szállás lehetőségek, szénapadlás, jurta, saját sátor.
Rendelkezésre áll-e bármiféle technikai háttér?
Majorunk Fogadója tökéletesen felszerelt, éttermi konyhával rendelkezik. A kiszolgálást és a hangulatos étkezést megkönnyítendő, 2016. nyarára a benti konyhát egy, a pajta mellé épített nyári testvérrel bővítjük ki, melyet minden esküvőhöz biztosítunk. Ezen felül a terület bővelkedik ipari áramban, mely hálózat a teljes területet lefedi, így hang és fénytechnika telepítésére a legkülönbözőbb környezetben van lehetőség. A pajta felfelé világító reflektorokkal rendelkezik, ami mellé bármilyen dekorációs világítás remek hangulatot teremt. A patakpart, a mezők és az egyéb területek holdfény-megvilágításúak – ha akarjátok, van lehetőség arra, hogy világítási rendszert építsetek ki, de higgyetek nekünk, nincs jobb a holdfénynél, a tűznél, a fáklyafénynél! Az épületek külső világításai bőven elegendőek a tájékozódáshoz. Bár a területen a kiépített infrastruktúrának hála szinte bármilyen technikai megoldás könnyedén eszközölhető, jelenleg hang- és fénytechnika biztosítására nincs lehetőségünk. Amennyiben ilyen jellegű kéréseitek merülnének fel, keressetek bátran és együttműködő partnereink segítségével biztosan találunk az igényeknek megfelelő konstrukciót.

Itt találtok meg:
a honlapunkon
a Facebookon
emailben
telefonon:
Petka Szilvi
+3630 756 8399

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments