Ezt kínáljuk a pároknak:
Egy tündérmesét, amelynek a főhősei Ti vagytok.

Itt kínáljuk:
Ahol csak szeretnétek.

A szolgáltatásainkat ezzel a három szóval jellemezném:
Sallangmentes, letisztult, egyedi.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
„Bárki lehet esküvőfotós, csak egy jó gép kell hozzá, illetve Photoshop.”

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
A legelső esküvőfotózás. Úgy csinálni, mintha mindent a kezedben tartanál, miközben úgy reszket a térded az idegességtől, hogy majdnem elejted a gépet. Együtt sírni a menyasszonnyal, ő a boldogságában te pedig azért, mert lemaradtam a pillanatról.
A viccet félretéve, az első fotózás az, ami igazán meghatározta és megmutatta, hogy ez sokkal több, mint egy téma, amit másnap el is  lehet felejteni. Ugyanúgy, ahogy a párok, én is a legnagyobb odaadással élem meg az esküvőt. Csak így lehet az igazán őszinte pillanatokat megörökíteni.

Izgi plusz infó rólunk:
Ami én vagyok; a fényképezőgép vagyok én, az oldalamon található képek vagyok én. És ami még én vagyok: könyvek, kutyák, analóg fotózás, beszélgetés egy jó sör mellett, fallabdázás, merengés, kapucnis pulóver, jókedv és barátok halmaza vagyok én. Megspékelve a szétszórtság és alaposság – olykor váltakozó – arányával.
Az esküvő az más, ott az arányok megváltoznak.  Az egész olyan, mint egy tündérmese! … és igen, itt Ti vagytok a főszereplők! Az én feladatom, hogy ez a mese soha ne érjen véget.

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Nem szabad túlgondolni a dolgokat és feleslegesen izgulni. Ez a Ti napotok. Ne engedjétek, hogy apróságok beárnyékolják azt! Emlékezzetek rá, hogy miért is vagytok ott, mennyire vártátok már és hogy csak az számít, amit a másik iránt éreztek!

…és későbbre:
…és ezeket sose felejtsétek el!

Itt találtok meg:
a honlapunkon
a Facebookon
emailben

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments