Ezt kínáljuk a pároknak:
Merész ötletek, elszánt megvalósítás, varázslatos miliő.

Itt kínáljuk:
A nagyi kertjében, a családi nyaralóban, tóparton, réten, pajtában, a szabad ég alatt, a kedvenc éttermetekben vagy romkocsmátokban vagy ott, ahol szeretnétek.

A szolgáltatásunkat ezzel a három szóval jellemeznénk:
Bolondság, maximalizmus, szeretet.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
Szatén székszoknya organza masnival.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
Szeretjük feszegetni a határokat, ezért szinte  minden eddigi esküvőnkben akadtak extrém kihívások. Az egyik „legparább” helyzet talán az volt, amikor két nappal az egyik szalmabálás piknikesküvőnk előtt felhívott a szalmabálát szállító srác, hogy az eső  miatt még egy gazda sem tudott aratni, így nem lesznek bálák. 1500 telefon, polgármestereknél és tehenészeteknél való könyörgés, udvarlás, nyomozás és közvetítés árán végül meglettek a friss, aranysárga bálák az esküvőre, éppen időben. Naná, hogy a vészhelyzetről a pár mit sem sejthetett…

Izgi plusz infó rólunk:
A Gruber Andi Wedding Decor gyakorlatilag egy éjszaka alatt, egy Facebook felhívás nyomán született meg a semmiből. Fél év félszeg álmodozás után vettem egy nagy levegőt és kiírtam a Facebookra: esküvőt szeretnék dekorálni, méghozzá most azonnal! Magam sem akartam elhinni, amikor megláttam, hogy reggelre hányan osztották meg a posztomat. Megtaláltam az első párosom, elkészült a várva várt referenciamunka, azóta szép kis csapattá nőttünk és szerencsére meg sem állunk.

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Még ha hiperlelkes, szuper szervező páros is vagytok, az esküvőtök napjára minden intézkedést, feladatot, zűrelhárítást hagyjatok másra: barátokra, tesókra, tanúkra, koszorúslányokra, szolgáltatókra, vagy bárkire. A lényeg,  hogy Ti aznap már csak a lényegre figyelhessetek. Ha nincs időtök, nyugalmatok megélni ezt a napot, akkor hiába tökéletes minden körítés.

…és későbbre:
Ekkor már csomó mindent tudni fogtok egy szuper esküvő megszervezéséről, amit egy jegyespár még messze nem tud. Segítsétek a nagy napra készülő barátaitokat, szeretteiteket tanácsokkal, tapasztalataitokkal! Amikor rájuk zúdul a teendők, számok és adatok ijesztő halmaza, nagyon sokat számít néhány megnyugtató, segítő tipp.

Itt találtok meg minket:
A Facebookon

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments