Ezt kínáljuk a pároknak:
Minden, ami papír – vintage-minimál stílusban. Letterpress, lézervágott és kreatív papírra digitálisan nyomott meghívók. Selyempapír függő dekorációk és hátterek. Kísérőcédulák, dobozkák, slejfnik, asztalközepek, díszcsomagolás. Meg amit még kitalálunk. Vagy amit ti kitaláltok.

Itt kínáljuk:
A webshopban, ahonnan összeválogatva az alapdarabokat, DIY üzemmódban bárki elkészítheti esküvői dekorációját. De egyedi kívánságok teljesítésére, tanácsadásra, teljes körű tervezésre is van mód, az érdeklődőket a II. kerület Margit krt. 15-17. alatti iroda-műhely-bemutatóteremben fogadjuk.

A termékeinket ezzel a három szóval jellemeznénk:
vagány, szerethető,  friss

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
Elborzadva figyeljük a még mindig oly gyakori organza függöny mögé rejtett izzósoros hátteret és az oszlopokra tekert szatént, amely felül masniban végződik.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
A legjobban az egyedi megrendeléseket szeretjük, ahol meg tudjuk mutatni, hogy milyen széles spektrumon tudunk mozogni a papír dekorációval. Az egyik kedvencünk egy rendezvényre rendelt 16 köbméteres óriási fehér felhő volt, amit egyetlen szatyornyi alapanyagból építettünk fel.

Izgi plusz infó rólunk:
Karcsi Papírboltja mögött nincsen Károly…

Tippünk a pároknak az esküvőre:
A házasulandókra sokszor túl nagy súly nehezedik, mindenki szakért, mindenki jótanácsokat ad, vagy éppen elvárásokat támaszt. De mivel ez a nap igazából két emberről szól, kedves Ifjú Pár, ne essetek pánikba, maradjatok önmagatok, és csak egymásra figyeljetek! A többi majd megy magától.

…és későbbre:

…és ez később is igaz…

Itt találtok meg minket:
Honlapunkon
A Facebookon
Bejelentkezés:
emailen: 
info@karcsipapir.hu
telefonon: 0036 1 225 1410

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments