Ezt kínálom a pároknak:
Valós pillanatok tükörképét adom át fénykép formájában.

Itt kínálom:
Az egész világon.

A fotóimat ezzel a három szóval jellemezném:
őszinte, vidám, stílusos

A legnagyobb esküvői klisének tartom:
“Ha másik napon fotózkodtok, akkor már nem néztek úgy egymásra, mint az esküvő napján” Hát hogyne néznének úgy egymásra, hiszen ugyanúgy szeretik egymást a felek, ha nem jobban… :)

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásom:
Nagyon nehéz választanom, ami tulajdonképpen mindenképpen jót jelent. Sok ilyen megbízás akadt. Nem is tudnék konkrétan egy esküvőt kiemelni, hiszen minden eseményen van valami, amire örökké emlékezni fogok.

Izgi plusz infó rólam:
Sosem készültem fotósnak. Bevallom őszintén az első tükörreflexes gépünket nem is én akartam megvásárolni, hanem a férjem, tippem szerint őt akkoriban jobban érdekelte a fotózás, mint engem, viszont ő már akkor sejtette, hogy hozzá fog nőni a kezemhez. Elleneztem, hiszen “minek nekem ilyen, azt sem tudom hogy működik”, de csak megvettük. Olyan lelkiismeret-furdalásom volt, hogy el sem tudom mondani. Kidobott pénznek éreztem az árát, de ha már egyszer nálunk kötött ki az a szegény gép, úgy éreztem tartozom annyival neki, hogy megtanulom használni…

Tippem a pároknak az esküvőre:
A jó fotók szempontjából egy igazán fontos dolgot emelnék ki: érzelem! Ez az, ami nélkül a fotók fakók és “halottak” lennének, hiszen amellett természetesen, hogy a fotós belead 120%-ot, a képek lelkét mindig az érzelmek adják, hogy miként érez egymás iránt a pár, hogy kötődnek családjukhoz, barátaikhoz és mennyire merik azt kimutatni. Én mindig azt mondom, hogy hagyjuk, hadd áramoljanak csak az érzések, ne szabjunk semminek gátat. Ha sírni kell sírjunk, ha kacagni kell, kacagjunk.

…és későbbre:
Mindig legyen időtök egymásra!

Itt találtok meg:
A honlapomon
A Facebookon
Emailben: info@renifoto.com

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments