Ezt kínáljuk a pároknak:
Személyre szabott, egyedi tervezésű, kivitelezésű desszertasztal- és rendezvénydekorációt. Dekoráláshoz csakis saját gyártású termékeket használunk, amelyeket a webshopunkban is megvásárolhattok. Az alapanyagként szolgáló – nem mellesleg környezetbarát – kartonok színének, mintájának megtervezésétől kezdve egészen a dekorációk elkészítéséig saját kezűleg végzünk minden munkafolyamatot, így nincs az az elképzelés, amit ne tudnánk megvalósítani. Tegyetek bennünket próbára!

Itt kínáljuk:
Országosan.

A termékeinket ezzel a három szóval jellemeznénk:
Személyre szabott, manufakturális, trendkövető.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
A klisével alapvetően nincs baj, jó időzítéssel és tálalással a klisé is elsülhet jól. Sőt a klisé új helyzetbe hozva akár műfaj-, hagyomány-, stílusteremtővé is válhat. A klisék inspirálnak minket tervezőket az újdonság, a friss design megalkotására… arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni. A baj sokkal inkább a minőség igényének és a szakértelem bevonásának hiányából adódik.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
3D-s teás csészéket, kannákat, kanalakat megalkotni papírból, úgy összesen közel 100 db-ot. Volt olyan kanna, ami 15-20 külön elemből állt össze.

Izgi plusz infó rólunk:
A közös munka hátterében egy 24 éves barátság húzódik, reméljük a közös munka is megér legalább ennyit. Nemhogy félszavakból, már fél pillantásból tudjuk, mi a helyzet, és valószínűleg pont ez az összhang, illetve összehangolt munka az, ami miatt szerethető, amit csinálunk.
Társadalmi szerepvállalásként megváltozott munkaképességű (kerekesszékes) embereket szeretnénk foglalkoztatni dekorációink kivitelezésével. Hosszabb távon olyan kis “üzem” megteremtésén fáradozunk, amely számukra jelentene munkalehetőséget (irodai munka, kivitelezés). Jelenleg egy ilyen munkatársunk van, de folyamatban van további kollégák keresése is.

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Nyugi, nyugi, nyugi…! Ez leginkább akkor jöhet össze, ha szakemberekre bízzátok magatokat.

…és későbbre:
Szeret, szeret, szeret! :)

Itt találtok meg minket:
Honlapunkon
Webshopunkban
A Facebookon
Telefonon: +3630 630 4831

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments