Ezt kínáljuk a pároknak:
Sok-sok hamisítatlan pillanatképet, amelyek egy négy keréken guruló emlékgyárban készültek, így minden vendég kézzelfogható emlékkel térhet haza az esküvőről.

Itt kínáljuk:
Elsősorban Budapesten és környékén, de bármit meg tudunk oldani.

A szolgáltatásainkat ezzel a három szóval jellemeznénk:
Innovatív, emlékezetes, örömteli.

A legnagyobb esküvői klisének tartjuk:
A „vonatos-táncot”.

Az eddigi legemlékezetesebb / legextrémebb megbízásunk:
Az első megbízásunk, amelyet úgy vállaltunk be, hogy még be sem fejeződött a busz felújítása. Minden követ megmozgattunk, hogy ott lehessen a selfieBUS azon az esküvőn, de sajnos végül le kellett mondanunk.

Izgi plusz infó rólunk:
Eddig 9,5 fő volt a legtöbb, akik egyszerre „beültek” a buszba szelfizni. Várjuk a bátor jelentkezőket a rekord megdöntésére!

Tippünk a pároknak az esküvőre:
Rendeljétek meg a selfieBUS szolgáltatását és hagyjátok, hogy a vendégek maguk örökíthessék meg a legjobb pillanatokat az esküvői forgatagban; kötetlenül, vidám, mai formában! Így mindenki hazavihet egy darabkát a Ti nagy napotokból fénykép formájában. A képek elrendezését és kinézetét teljesen az esküvő hangulatához és színvilágához igazítjuk, ezáltal az elkészült képek és GIF-ek tökéletesen illeszkednek majd az esküvői albumba. Sőt a selfieBUS-ban lehetőség van rövid videóüzenetek rögzítésére is, így a vendégek kifejezhetik jókívánságaikat videón keresztül is, kiegészítve a klasszikus vendégkönyveket.

…és későbbre:
Jusson eszetekbe: a selfieBUS az évfordulókon és a gyerekek születésnapján is a tökéletes partikellék!

Itt találtok meg minket:
A honlapunkon
Telefonon: +3630 3377 447

meg_tobb_szolgaltato_banner

comments