Jó helyen jársz, ha
– menyasszony vagy / vőlegény vagy,
– esküvőre készülsz,
– rendezvényt szervezel,
– kíváncsi vagy
és / vagy
– inspirációt,
– alternatív ötleteket,
– gyakorlati útmutatókat,
– hazai szolgáltatókat keresel.

Imádjuk és mixeljük:
vintage / DIY / zöld / hipszter / hippi

Amivel csak a Boldogító NEM-ek között találkozhatsz:
Szintis Jocó, lufi-oszlopcsarnok, cordon bleu és a többi.

Hogy kik vagyunk?

rolunk profilkepA blog mögött lényegében egyedül vagyok: Pálfai-Turján Réka, egy Budapesten vígan élő, webbel, kommunikációval foglalkozó, vágyott szabadidőmben és a képzeletemben sokat barkácsoló, de jelenleg leginkább immár két kisgyerekes anyuka.

Az akkor még vőlegényemmel, Domival 2013. januárban indítottuk el a Bohém Esküvő oldalt és blogot, de a történet kicsit korábban indult. Egészen pontosan 2012. október 1-jén, Barcelonában, a lánykéréssel. Ahogy belevetettük magunkat a tervezgetésbe, hamar szembesültünk vele, hogy bár szolgáltatói oldalon egyre szélesebb a hazai, alternatív esküvői kínálat, nehéz magyar nyelvű, független, koncentrált információhoz, olvasni- és böngésznivalóhoz jutni. Ennek a tátongó űrnek egy részét szerettük volna változatos, őszinte tartalommal kitölteni.

A mi napunk mellett szeretnénk minél több esküvőt és klassz szolgáltatót bemutatni az oldalon, hogy segítsünk a szervezésben a jegyespároknak, akik túllépnének az organza masnis, mulatós lagzik világán.

A bohemeskuvo.hu-n megjelenő írások a szerző magánvéleményét tükrözik. Egyes esetekben külső forrásokat használunk, de mindig mindent lehivatkozunk, belinkelünk, megjelölünk, kreditelünk, megköszönünk és természetesen nem fotosoppolunk le semmit a helyéről.

Cikkeinkre és saját képanyagunkra vonatkozóan mi is ugyanezt kérjük.

2018.05.30.